Cafe Dyrehaven

Af Emilie

Selvom jeg ikke just kan prale af at bo i nabolaget, må Cafe Dyrehaven på Sønder Boulevard alligevel kvalificere til at være min favorit til alt fra en hurtig tømmermænds frokost, lækker simpel hverdagsaftenmad, eller til en enkelt øl eller mange i weekenderne. Cafeen er for et par år siden forvandlet fra at være en klassisk brun bodega, til et super hyggeligt spisested/bar (dog stadig med brune træpaneler på væggene), hvor de lokale hænger ud i flere timer over morgenmaden til en snak om verdenssituationen eller en omgang brætspil. Menuen er simpel – til morgenmad/frokost – et par enkle retter som Eggs Benedict, avocadomad, hønsesalat og kartoffelmadder,  og til aften en 3-5 enkle retter, inspireret af det ret traditionelle nordiske køkken, som svensk pølseret, brændende kærlighed, frikadeller og hvidkål und so weitere. Alt til rigtigt rimelige priser, fx fås to stykker smørrebrød for 90 kr.

Sidst turen gik til Dyrehaven en søndag med tømmermænd stod den på hønsesalaten og kartoffelmaden – aaaal for meget mad, men ikke desto mindre skønt. Til at drikke stod den på Naturfrisks Ginger Ale – der ikke må forveksles med al anden Ginger Ale – her kan det rent faktisk smages, hvorfra navnet kommer!

Skal man være helt realistisk, og spiser man som en ganske almindelig dame, er et stk smørrebrød rigeligt – det tror jeg, jeg må forsøge at huske næste gang…

Menu og stemning kan tjekkes på deres hjemmeside: http://www.dyrehavenkbh.dk/

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s