(Rice)Tea for two

genmaicha closeup

skyggegenmaicha

Af Julie

Derfor bliver det ikke til meget kaffe for mit vedkommende. Jeg har lært at drikke kaffe meget sent, og det er nok det, der gør, at jeg kun er kommet til cappuchino og ikke er kommet til den sorte kolbekaffe eller filterdittoen. Og så larmer min mave altid, når jeg har drukket kaffe. Tror ikke den kan lide det? Nåh, men det går jo nok, når nu der findes så fantastisk meget spændende the (og ja jeg er lidt gammeldaws og insisterer på at stave the med h :-)).

For the er jo så meget andet end Earl Grey fra Fakta (no hard feelings til hverken Earl Grey eller Fakta – benytter mig af begge dele fra tid til anden). Faktisk kan man blive ved med at finde nye the’er. Jeg har tidligere skrevet om min yndlingsmorgenthe, men her kommer en ny favorit.

genmaicha

genmaicha oppefra

en the brygger, en er færdig

Sticks and sushi sælger denne Genmaicha the, som er grøn the med ristede og poppede ris i. Risene giver en helt særlig duft og smag til theen. Nøddeagtig og en lille smule brændt – altså på den gode måde! Synes den er ret spændende – og tænker at den måske er en the for let øvede. Clausen synes i hvert fald den er lidt for speciel. Men igen: Hvad ved jeg.

Genmaicha er vildt drøj i brug. Til et stort glas bruger jeg en spiseske. Theen skal trække i 15-30 sekunder. Det er jo ingenting! Og du kan genbruge theen et par gange. Jeg tror tre gange er passende.

Nåhja og så noget helt andet: Godt valg til alle – HUSK at stemme!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Drikke og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s